Get Adobe Flash player

Agility

Ons terrein is niet groot genoeg om een compleet parcours te lopen. Desondanks bieden wij twee cursussen aan m.b.t. agility.

Start en Raakvlak Training

Zeker ervan zijn dat je hond altijd het raakvlak neemt en behoudt?

Zeker ervan zijn dat je in het parcours kunt gaan staan zonder dat je hond de start verlaat?

Dan is deze cursus iets voor je. Ik heb geen agility terrein om parcours te lopen en ik weet dat daar goeie clubs voor zijn. Daar ligt de kennis en de mogelijkheid om in een ruimer clubverband deze sport te beoefenen. Ook weet ik uit ervaring dat daar vaak te weinig tijd is om de belangrijk raakvlak-training in acht te nemen. En juist daarom kan dat wel bij onze hondenschool. De druk van alle toestellen aanleren is er niet en daarom kunnen we werken aan zowel het 100% behouden van het raakvlak alsmede de start, waar de basis al ligt van de focus van de hond. Een goede focus betekent een goede start!

Om tot een goed resultaat te komen is er voldoende tijd nodig om alles rustig aan te leren. Daarom staan voor dit onderdeel ook 8 lessen.

Deze groep kan zowel overdag als in de avonduren en de 3 raakvlak toestellen zijn aanwezig.

Is dit iets voor jou om je al goed voor te bereiden op het voorjaars seizoen voor behendigheid/agility ? Dan pak je kans en schrijf je in!

Deze cursus kost 80 euro voor 8 lessen en koffie en thee staat klaar om na de les nog even na te kunnen praten met andere cursisten.

Recreatie Behendigheid

Het hele parcours lopen kan niet, maar je kunt wel recreatief bezig zijn met de toestellen.
Je leert de toestellen veilig te nemen voor je hond en bent op een ontspannen en leuke manier bezig, samen met je hond. Dit kan ingebouwd worden als onderdeel van de recreatie- en spellengroep.

Bij voldoende deelname starten we een groepje recreatie behendigheid.
Heerlijk gezond bezig zijn op een middag samen met je hond is nu mogelijk!.

Helaas is dit geen cursus voor de winteravonden, ivm schaduw vanwege de verlichting en het vaak natte weer. De cursus zal dus pas starten in het voorjaar.

De lessen duren 1 uur. Koffie en thee staan klaar om na de les gezellig na te kletsen met medecursisten.