Get Adobe Flash player

Recallers

Als pakket bieden wij ook een cursus aan die helemaal gericht is op snel en doeltreffend hier komen, onder alle omstandigheden. Het uiteindelijk doel zal zijn dat je hond onder alle afleidende omstandigheden naar jou toe zal komen als je 1 keer roept. Hoe doen we dat? Door verschillende positieve oefeningen waarbij jij als baas waardevol wordt gemaakt. Waardevoller dan al het andere in de wereld. We werken met voer en spel als beloning en zonder correcties.


Voor wie is deze cursus geschikt? Voor alle rassen en leeftijden. Met een pupje van 8 weken leg je al meteen de goede basis. Maar deze cursus is ook heel geschikt voor volwassen honden. Heb je bijvoorbeeld een windhond die goed luistert behalve als ze een konijn ziet? Of een herdershond die perfect naar je toe komt, behalve als hij een fiets kan opdrijven? Of moet jij je lieve sociale Labrador altijd ophalen als hij met een andere hond speelt, omdat hij dan niet komt als je roept? Of is jou hond een jachthond die watten in zijn oren heeft op het moment dat hij een wildspoor in zijn neus heeft? Komt jou hond pas als je hem laat zien dat je zijn favoriete speeltje of voer bij je hebt? Voor al deze voorbeelden is de Recallers perfect geschikt.

Resultaat bereik je natuurlijk niet na 1 workshop. Thuis oefenen is wel vereist. Maar de cursus is zo opgesteld dat de oefeningen makkelijk te doen zijn en niet veel tijd kosten. 3x5 minuten per dag de oefeningen doen, die opgesteld zijn als een spel dus ook leuk zijn voor baas en hond. En het resultaat mag er zeker zijn. Op internet zijn genoeg filmpjes te vinden van mensen die de Brilliant Recall gevolgd hebben en zeer veel resultaat hebben geboekt. Ook bij ons thuis is het resultaat te zien. Toen Orlando op een meter afstand oog in oog stond met een vos, draaide hij meteen om toen hij geroepen werd. Eén van de vele voorbeelden die we kunnen noemen.

Deze cursus is gebaseerd op de Brilliant Recall cursus van Susan Garrett. Susan is een bekende hondentrainster uit Canada, waar Karin de Brilliant Recall sinds 2010 volgt (want elke keer leer je meer bij en krijg je meer extra's). Ook heeft zij verschillende andere trainingen bij Susan Garrett gevolgd.